😱 Gratis bedrijfsvideo t.w.v. €3.000 winnen?

Video afspelen

Zing, vecht, huil, bitch

5/5

(5)

In een ander land gaan wonen, is niet makkelijk. Dat snappen we. Daarom doen we ons best je te helpen bij elke stap. Want je toekomst begint hier, op Texel, in Den Helder, Schagen of Hollands Kroon. Welkom in je tweede huis”

Hoe geef je invulling aan een motiverende, inspirerende film die herkenbaar moet zijn voor de situatie waarin je je als ex-statushouder bevindt wanneer je je gaat vestigen in Nederland. Een film die toegankelijk moet zijn en moet empoweren. Maar waarin vooral het gevoel moet overblijven: Het komt goed! Want dat zij zich niet in een gemakkelijke situatie bevinden, daar kun je je vast iets bij voorstellen. Zo kan het zijn dat een ex-statushouder al in Nederland is, maar hun partners en gezin nog moeten overkomen.

Met de film wilden we kijkers op een luchtige en vriendelijke manier kennis laten maken met personen die begeleid zijn tijdens hun vestiging in één van vier gemeenten. Zo wilden we transparantie creëren en vertrouwen geven dat iedereen op z’n plek komt en goed begeleid zal worden. We zien en horen deze mensen ingaan op verschillende aspecten van de inburgering zoals: school/opleiding, wonen, recreëren/ sport, werk & gezin. Zo nemen we de kijker mee in de stappen waar je tijdens je inburgering mee te maken krijgt.

Aangeraden releases

Functieclips DMI

5/5

Sail Den Helder 2023

5/5
LRL-LogoEditNew-White-09

Land Rover Life

5/5
aevitae

Laef!

5/5
logo-meerwerf_transp

Nepal

5/5
psmitbv

Meer dan op maat gemaakt!

5/5
No data was found