😱 Gratis bedrijfsvideo t.w.v. €3.000 winnen?

Video afspelen

Land Rover Life

LRL-LogoEditNew-White-09

Land Rover Life

5/5

(5)

Je dagelijkse sleur doorbreken. Om het anders te doen. Om eruit te halen wat er in zit. Om avontuurlijk te leven en ervan te genieten. Land Rover Life inspireert en daagt je daartoe graag uit. Want laten we eerlijk zijn, er is maar een auto die meer dan goed past bij een avontuurlijk leven: de Defender. Een auto met kracht, die altijd betrouwbaar is en die dat avontuur uitstraalt.

Van een paar Land Rovers in de showroom is Landrover life inmiddels uitgegroeid tot bijna meer dan 40 unieke auto’s geïmporteerd uit verschillende landen. Allemaal klaar voor klanten met dezelfde passie voor avontuur en vrijheid. En omdat smaken verschillen kun je je Defender volledig laten customizen. Zodat jij een krachtige Land Rover kan rijden die helemaal bij jou past.

En precies dat gevoel, dat avontuurlijke, krachtige, vrijheid, genieten van het leven en avontuurlijke lijfstijl moesten we zien te vatten in een video. Zodat de avontuurlijke doelgroep zou worden aangesproken. Of we daar in geslaagd zijn? Oordeel zelf maar 😉

Aangeraden releases

Functieclips DMI

5/5
logo-meerwerf_transp

Nepal

5/5

Sail Den Helder 2023

5/5
aevitae

Laef!

5/5
psmitbv

Meer dan op maat gemaakt!

5/5
Stichting-leeuw

The Lions Foundation

5/5
No data was found