😱 Gratis bedrijfsvideo t.w.v. €3.000 winnen?

Over ons

5/5

XHD

Ready to make some noise?!

Kbaal is een creatief videoproductiebureau. Wij maken alles dat beweegt. Van film, (social)video, animatie tot livestream en aerials. We brengen verhalen en merken tot leven. Onze producties bewegen op hun beurt weer de kijkers. Sit back, relax and press play!

Laten we samen Kbaal gaan maken.

Fast filmmaking

Hoe we werken? Vooral heel efficiënt. Zo besparen we je geld en productietijd zonder concessies te doen aan de kwaliteit en impact van de film. Omdat we werken volgens Fast Filmmaking: met compacte teams, korte doorlooptijden en ter plekke locaties ombouwen naar een filmisch decor, kunnen wij jouw verhaal met ongekende kracht tot leven brengen.

Het mooie van een filmproductie met een klein team is dat de teamleden multi-competent zijn. Van regie tot camera, van licht tot audio: elk lid kan verschillende rollen vervullen. En als het gaat om het creëren van een filmisch decor weten we bestaand licht naar onze hand te zetten. En zijn door een creatieve blik trucs met lichtapparatuur of een interieur stylist niet nodig. Verder weten we ons heel aardig te redden met AI en kunnen we in postproductie een nog hogere kwaliteit afleveren. 

Fast genoeg?

Video afspelen

Marthijn van Steinvoorn

Productie Camera

Mitchell Beukema

Aerials Camera

Marijn de Vries

Sound Design Camera Geluid

Sander de Roos

Partner

Mark Eckhardt

Partner

Tino Kerdijk

Partner

Jon Ruigrok

Partner

Kas van Diepen

Productie Camera
Video afspelen