😱 Gratis bedrijfsvideo t.w.v. €3.000 winnen?

Nepal: een documentaire over hoop en durven dromen

Production by: Kbaal
Camera / Edit by: Mitchell Beukema

Over dit project

Ontdek een Nepal dat zelden gezien wordt. Terwijl de Sherpa’s en kloosters glinsteren in de toeristische spotlights, schuilt er een andere, hardere realiteit in de schaduw van de stad. Een waar kinderen vechten voor basisbehoeften en dromen van een betere toekomst. Kijk mee door de ogen van ‘Meerwerf Goes Global’ die samen met de Stichting ‘Straatkinderen van Kathmandu’ een reis maakte door het hart van Nepal.

Precies een jaar geleden reisde Mitchell namens Kbaal/Druktemaker met een team van Meerwerf en Noordwest ziekenhuisgroep naar Nepal. Er zijn workshops en voorlichtingen gegeven. Er is veel kleding, boeken en speelgoed ingezameld. Samen met de vele ondernemers, familieleden, vrienden en andere betrokkenen is er ruim €17.000,- opgehaald voor het Marinka Home.

Daarnaast gingen de leerkrachten van Meerwerf aan de slag op de Jeevan Tara Academy om hen verder te helpen met hun ontwikkelingsvragen en zo hun onderwijs te verbeteren.
En naast de ondersteuning in het tehuis gingen de dames van het NoordWest ziekenhuis aan de slag in het ziekenhuis.
Ze maakten kennis met de Nepalese cultuur en de prachtige mensen in het land. Iedere minuut werd gebruikt om alles uit deze (veel te korte) reis te halen.

Ze hebben gezien waar de straatkinderen vandaan komen en waar ze opgevangen worden. Waar ze onderdak, eten, kleding, onderwijs en heel veel liefde krijgen en hoop op een toekomst. En dit alles is door Mitchell vastgelegd op film en dat heeft deze prachtige documentaire als resultaat, zodat ook jij deze reis een beetje mee kan beleven.

Behind the scenes of Kathmandu

Video afspelen